Mandag, kaldt, legen, nytt kamera…

I dag har det vært nokså fint vær, men kaldt ute. Nå halv ti er det minus 16 grader ute, så ikke varmt akkurat.

Jeg har jo virkelig ikke vært i form de siste dagene, og i dag fikk jeg bestilt en akutt time hos legen for både nyresteinen og forkjølelses tok på. Fikk en ny sprøyte i baken hos legen, denne gangen med noe smertestillende, og det tok smerten nokså raskt. I tillegg fikk jeg antibiotika kur for forkjølelsen, siden jeg trolig har streptokokker, men legen fikk ikke tatt prøve av meg, siden jeg sliter når hun skal teste nede i halsen min. Men Rikke var også hos legen hun også, og kom inn rett etter meg, og hun testet positivt på streptokokker, så da er det jo 90% sannsynlig at jeg også har det. Tre der ute har det, og nå fikk jeg høre at Kaja hadde det også, så jeg har hatt mange muligheter på å bli smittet.

Så nå er det en ukes kur som venter meg. Det var veldig bra at Rikke hadde timen rett etter meg, for jeg fikk jo en sprøyte i mellomtiden og ble litt satt ut av den. Så vi gikk opp til apoteket sammen og så kjøre hun meg hjem. Nå skal det sies at Kari også tilbydde seg å kjøre meg hjem, så jeg fikk mye hjelp i dag. Fordelen å bruke legekontor der jeg kjenner noen.

Etter jeg kom hjem slappet jeg bare av noen timer. Var jo litt groggy av sprøyten og var jo heller ikke i form i det hele tatt. Nå ved åtte tiden begynte jeg å våkne til liv igjen, og jeg har endelig blitt kvitt hodepinen min, halsen er fortsatt full av piggtråd, men håper jo at medisinen virker raskt.

Mitt gamle trofaste Canon Ixus 800 IS begynner å bli litt slitent nå. Det har gått i bakken nokså mange ganger, både avslått og påslått, og nå begynner meny hjulet å krangle litt, eller det har blitt ødelagt, for det er ikke noe motstand der noe mer. Men slik går det jo når jeg lar barna få lov til å leke så mye de vil med det. Derfor har jeg bestilt meg et nytt Canon Ixus 105 IS kamera i dag. Når man først har brukt Ixus så ønsker man ikke å bruke noe annet, og da snakker jeg selvsagt om kompaktkameraer. Trodde kanskje jeg kunne bruke telefonen min som en erstatning, men kameraet fungerte alt for dårlig innendørs. Ute i fullt lys så fungerer det greit, men ikke inne med dårlig lys. Heller ikke med blitsen. Da jeg var ute på Solplassen sist så tok jeg en rekke bilder, både med blits og uten, og de fleste der det var mye aktivitet, ble bare uklare. Så jeg må ha et kamera ved siden av speilrefleksene mine.

Har ingen andre planer de neste dagene enn å bli bra. Kommer til å holde sengen så lenge som nødvendig, det er det.