I dag har det vært fint vintervær, med sol og plussgrader. Men nå på kvelden kom minusgradene igjen, og nå er det minus 2.4 grader her utenfor.

Jeg har hatt fri i dag, siden jeg skal jobbe helgen, og slappet av med et par filmer først på dagen. Så var jeg oppe hos en optiker for å sjekke synet mitt. Siden jeg har hatt så mye vondt i hode i det siste, og at jeg har kjent det ganske bra når jeg har vært foran pcen på jobben, og delvis her hjemme, tenkte jeg det var lurt å sjekke igjen. Og jeg hadde blitt litt mer langsynt på det venstre øyet, og litt nærsynt på det høyre, sammen med noe skjeve hornhinner. Ble derfor anbefalt å i alle fall begynne med «databriller» på jobb og hjemme. Det blir et dyrt eksperiment, men det er jo logisk at jeg kan få vondt i hode av at øynene hele tiden må jobbe for å kompensere forskjellen på de to sidene. Og det er jo ofte hodepinen starter over det øyet som er langsynt.

Har spurt jobben om jeg kommer inn under den ordningen der de støtter deler av «databriller», og håper på svar i morgen. Da dekker de synstesten, selve glassene og opptil 600 kroner av innfatningen. Kravet er at dette er briller som ikke er «normal» brillene, og det er det jo, siden jeg ikke skal bruke briller hele tiden. Spørsmålet er jo om de definerer at jeg bruker «mye» tid foran pcen i jobbsammenheng, noe jeg mener jeg gjør. Men får se hva de sier. Håper jo at de ser at dette kan være med å minske hodepinen jeg har, noe som også er utløsende faktor for migrenen.

Ved fire tiden reiste jeg ut på Solplassen der jeg skulle spise middag sammen med Adnan og barna. Rikke og Ariana er i Spania på ferie, og Adnan har vært «alene pappa» de siste dagene. Planen var at jeg skulle se på fotballkamp der ute, men vi gjorde litt om på planene så det ble tidlig middag. Det var hamburgere og chips på menyen noe som var godt som alltid. Og Adnan hadde grille hamburgerene, og det setter jo en mye bedre smak enn om de bare er stekt.

Etter maten lekte jeg litt med barna, og som vanlig skulle gutta slåss og Arvena ville leke med Hello Kitty legoen. Etter det badet de og så var de klare for sengen.

Adnan og jeg ble sittende og prate litt, men jeg kjente jeg var trøtt og Adnan var trøtt, så jeg fant ut at jeg reiste hjem før kampen. Kom uansett ikke orke å se hele kampen. Men det har vært en hyggelig dag (som alltid) ute på Solplassen.

Her er noen få bilder fra dagen…bruker jo det nye Ixus 105 kameraet mitt, og er ikke fornøyd med det. Synes det er alt for tregt, i alle fall innendørs når det må bruke blits. Så dette ble de beste som jeg kunne få:

Arvena er linselus som «alltid» og gjør seg til som vanlig.

Kommentarer er stengt.