Tirsdag, Solplassen…

I dag har det vært grått og trist og det har regnet i perioder. Temperaturen har ligget på rundt tre grader.

Jeg slappet av her hjemme frem til to tiden i dag. Da reiste jeg ut til Stavern. Skulle ut til Adnan og Rikke på middag. På veien ut dro jeg innom barnehagen og hentet jentene. De var superglade over å bli hentet av meg, men Arvena lurte på hvorfor jeg hentet dem på kvelden. Prøvde å forklare at klokken to ikke er kvelden. Begge jentene kledde på seg raskt, og fikk med seg alle sakene sine, og hentingen gikk som en drøm.

Rikke var godt i gang med middagen da vi kom. Adnan var fortsatt på jobben, men kom hjem ved halv fire tiden. Da spiste vi en utrolig god middag, Pasul, kort fortalt en slags gryte med hvite bønner og kjøtt, som har kokt i ca fire timer. Så kjøttet var så mørt som det kunne bli. Dette spiste vi sammen med brød og ulike varianter med paprika, bl.a paprika syltet med kål og pepper, og en med Cottage chees og fløte. Helt utrolig godt. Og ble super mett.

Vi slappet så av med en kaffe og litt snakk, før gutta, meg og Adnan skulle på åpen skole. Der var det nokså folksomt, og gutta viste stolte frem klasserommene sine, tegninger og bilder. Og så var det jo en masse kaker å få kjøpt til hyggelige priser. Veldig hyggelig å være med på, og vi ble sittende der frem til syv tiden.