Tirsdag, jobbintervjuer

I dag har det vært grått og trist og det har regnet i perioder. Likevel ser det ut som om det letter litt nå på kvelden, og det er jo meldt fint vær i morgen. Max temperaturen har vært 16.9 grader.

bufetat

I dag har jeg vært i Skien stort sett hele dagen. Det var siste runde med andre gangs intervjuer til Grenlands prosjektet. Intervju runden varte i dag fra 11.00 til 16.30. Det var flere fra runden på torsdag og en ny som ikke kunne møte før nå. I dag var det seksjonssjefen på Kjørbekk som var med meg på intervjuene, siden Mona reiste på ferie. Det var uansett ikke noe problem, for vi var nokså enige i det meste og det var ikke vanskelig å plukke ut folk som vi syntes var lovende til prosjektet.

Ellers har jeg fri frem til fredags kveld nÃ¥, og skal nyte «ferie dagene» mine fullt ut. Har ingen særlige planer og skal bare slappe av her hjemme regner jeg med.

Har ikke sÃ¥ mye annet spennende Ã¥ komme med denne tirsdagen. En helt «normal» dag. Blir vel en film nÃ¥ i kveld og en serie eller to tenker jeg.

301154314573