Mandag, fri, spillekveld.

I dag har det regnet stort sett hele dagen. Det har kommet 24.4 mm med regn i dag og max temperaturen har vært 16.4 grader.

_multimillion_r_jp_1007755v

Jeg har hatt fri dag og sto opp nokså sent. Etter det dro jeg ut for å handle litt før jeg har slappet av her hjemme med et par filmer og noen TV serier. Ved syv tiden reiste jeg ut til Agnesåsen der vi skulle ha en ny runde med Multimillionær i dag, for å se om Bjørn Gunnar fortsatt er kongen over de nye reglene eller ikke. Knut Magne ble også med.

I kveld var det endelig min tur til å vinne, etter en nokså lang runde, der ingen ting var avgjort. Alle hadde gater med hus og hoteller og det gikk både opp og ned. Men jeg trakk det lengste strået ved at jeg tidlig fikk hotell på tre gater, noe som gjorde slik at de andre tapte mer enn meg. Bjørn Gunnar røyk ut først i dag og Knut Magne gikk på noen smeller på slutten, og da var det avgjort.

Reiste hjem ved ti tiden, og etter det har jeg sett på et par TV opptak, før jeg går til køys nå hvert øyeblikk. Skal være i Skien klokken elleve i morgen. Det ble litt forandringer i planene, men i dag var alt spikret. Jobb intervjuene varer fra 11.00 til 17.00 om alt går etter planen. Så er det fri frem til fredags kvelden.

313869313039314573