Tirsdag, innlegg 600, flytting av sidene…

I dag har det vært strålende fint vær, solen har skint fra blå himmel og det har vært en max temperatur på 15.4 grader.

Jeg jobbet nattvakt i natt og skulle egentlig vært i seng klokken 01.00, men ble sittende å prate med den andre nattvakten frem til 03.00. Så da klokken ringte 07.00 var jeg nokså trøtt for å si det slik. Da jeg kom hjem ved halv ni tiden, spiste jeg litt mat før jeg gikk til sengs, og sov faktisk til to tiden, og sto opp fra sengen ved tre tiden.

Har derfor ikke gjort alt for mye i dag for å si det slik. Sett på et par TV opptak og så har jeg holdt på med å flytte alle hjemmesidene fra hovedserveren til backupserveren, som fra nå av skal være hovedserveren. VPS3 som de fleste sidene har ligget på frem til nå, flytter jeg over til USA og så bruker jeg VPS4 som har mer RAM og mer båndbredde til alle sidene fremover. VPS4 vil fortsatt ligge i London som den gjør i dag.

Det har derfor vært litt problemer med bloggen i dag, og jeg har fortsatt ikke løst hovedproblemet, og det kan derfor være litt problemer med bloggen i kveld og utover natten. Men har all tro på at dette løser seg.

Ved syv tiden var jeg en kort tur ute hos Bjørn Gunnar og Stine for de hadde litt problemer med nettet, men da jeg kom ut løste problemet seg av seg selv, så da ble jeg sittende å prate en times tid før jeg reiste hjem igjen.

Ellers er dette her innlegg nummer 600 her i bloggen, så det øker stadig.