Fredag, jobb, fri helg…

I dag har det vært utrolig bra vær, solen  har skint fra blå himmel og det har vært en max temperatur på 15.5 grader.

Jeg har vært på jobb de siste dagene. I går hadde jeg kveldsvakt og det var nok å gjøre og vakten gikk fort som fy. I dag har jeg vært på møte i Hokksund store deler av dagen. Eller selve møtet varte vel en times tid, og så har jeg gjort kartlegging og pratet litt med en ny ungdom som kommer til oss om ikke alt for lenge. Dro fra Hokksund ved to tiden, og var hjemme her i Larvik litt før fire, etter at jeg hadde vært på jobben for å bytte bil etc.

Har fri i helgen, men i dag var jeg trøtt og sliten etter å ha stått opp tidlig og vært borte hele dagen, så har ikke gjort stort etter jobb. Men jeg har sett et par filmer. I morgen har jeg ingen spesielle planer, men på 17 mai skal jeg ut til Stavern og Solplassen. Det blir vel til at jeg ser barnetoget i år også, noe som nesten blir rekord siden det blir tredje år på rad.

Har ikke skjedd så mye annet spennende. Nok å gjøre på jobb og jeg får nå en ny ungdom som jeg skal være kontaktperson for og det blir spennende. Denne gangen er det ei jente, så får noen andre utfordringer enn jeg er vant til. Men tror det skal gå veldig bra.

302639302627309138