Tirsdag, hjemme…

I dag har det vært overskyet for det meste og det har regnet i perioder. Max temperaturen har vært 17.6 grader.

Jeg er jo hjemme om dagen, og i dag var jeg hos legen og fikk forlenget sykemeldingen ut uken. Jeg begynner å bli mye bedre i ryggen nå, og hevelsen har gått ned, så alt ser bra ut. Nå skal jeg til kiropraktoren igjen på torsdagen, og fra mandag regner jeg med å være i full sving igjen.

Det blir nok noen hektiske uker fremover tenker jeg. På mandagen og tirsdagen er jeg på rep.skaps møte i FO Region Sør. Denne gangen er det i Vikersund. På onsdagen skal jeg først på jobb intervju før jeg skal jobbe kvelden. Så er det jobb både torsdag og fredag.

Uken etter får jeg etter planen en student fra Høyskolen i Telemark, og det blir jo spennende. Får jo litt mer ansvar da for å få til ett opplegg rundt studenten og vil jo prøve å gjøre alt for at studenten får mulighet til å nå sine mål med oppholdet hos oss. Utover dette er det jo jobbintervjuer fremover, og det blir nok noen møter og intervjuer jeg må være med på.

Så arbeidsledig blir jeg ikke med det første. Satser på at ryggen er med meg fra neste uke. Det er også grunnen til at jeg nå tar livet helt med ro så lenge jeg er sykemeldt, slik at ryggen får alle muligheter til å bli helt frisk. Jeg skal ikke gå hjemme en dag lengre enn jeg må, men vil heller ikke dra alt for tidlig tilbake, slik at jeg blir lengre borte i etterkant.

Ellers har det vært mye trafikk på bloggen den siste tiden. Den siste uken har over 11.000 unike brukere vært innom blog.myhken.com og samfunn.myhken.com. Det er Kongo saken som får mest oppmerksomhet og det har vært en stor debatt på kommentar delen, og nesten 200 kommentarer har kommet på få dager. Og de fleste av dem er nokså lange, så folk er engasjerte.

11tusen2 statsmb1

Ellers har jeg vært helt oppe på 15 plass på blogglisten.no, men ligger nå på rundt 40 plass.

topp100f5_15plass

De mest debatterte innleggene mine er finner du her… (115 kommentarer) og her…(80 kommentarer)

11942