Mandag, litt jobb, kiropraktor…

I dag har det regnet og regnet og det har ikke vært særlig varmt heller. 16.3 grader er max temperaturen og det er nå klokken 21.07, frem til nå har det vært nokså kjølig rundt 12-14 grader.

Jeg startet dagen med å dra inn på et møte på jobben, som var såpass viktig at jeg dro inn til og med jeg er sykemeldt. Og det var veldig greit å få vært med på det møtet. Fikk også testet om hvordan det er å sitte på møter igjen og sitte på jobb, og merket at jeg nok blir hjemme resten av uken. Men så tror jeg nok at ting går bra etter det, for jeg er mye bedre nå enn jeg var forrige tirsdag da jeg var innom på jobb.

Etter møtet reiste jeg hjem før jeg dro til kiropraktoren, der jeg hadde time nummer to i dag. Og hun får virkelig løsnet på ting, men må tilbake på minst en time til.

Ellers har det blitt noen telefoner til og fra FO sentralt i dag, og det er mange utfordringer rundt ny turnus etc. Og det blir nok noen telefoner i morgen også. Men da kjeder jeg meg ikke i alle fall.

11013