Tirsdag, hjemme, film…

I dag har det vært strålende vær, solen har skint fra så og si skyfri himmel, men det har ikke vært mer enn 7.2 grader ute. Og akkurat nå (21.03) er det faktisk minus 2.7 grader her på Torstrand, så det blir kaldere og kaldere.

Jeg har vært hjemme fra jobb i dag også, og blir hjemme i morgen også. Så regner jeg med at jeg er frisk nok til å ta kvelds bakvakten min på torsdagen. Det er slitsomt å ikke være i form, men har bestemt meg for å bli helt frisk før jeg begynner å jobbe igjen.

Har ikke gjort stort i dag utenom å slappe helt av. Har sett noen TV opptak og et par filmer, og det er det.

Oslo Børs steg med 0.91% i dag, men var opp rundt 5 prosent tidligere på dagen. Likevel kan det bli en skikkelig opptur i morgen, for Dow Jones indexen er opp hele 10.9% ved stengetid. Mediene skriver nå at bunnen kanskje er nådd og det er jo spennende å se fremover. Etter en så stor nedgang som det har vært i det siste er det jo normalt at det vil stige. Er bunnen nådd, så vil det stige og flate ut, men om bunnen ikke er nådd, vil vi se nedgang fremover også.

Filmene jeg har sett i dag: