Mandag, hjemme, film…

I dag har det vært nokså pent vær, solen har skint, men det har vært noe skyer på himmelen. Likevel nokså pent høstvær. Max temperaturen har vært 8.2 grader, så det blir kaldere og kaldere.

Jeg har ikke vært på jobb i dag, for er fortsatt ikke helt i form, og det kjedligste er kvalmen og hodepinen. Men det må da snart gå over regner jeg med. Er fortsatt usikker på om jeg drar på jobb i morgen, og kanskje det beste er å bli hjemme til jeg er helt frisk. Men så er jo ikke jeg den som pleier å være mye borte fra jobb, så det er ikke lett dette her.

Utenom en tur ut for å handle har jeg kun vært hjemme og slappet av i dag. Har sett på noen TV opptak og et par filmer, og ellers har jeg ikke gjort noe annet. Eller, har endelig fått montert opp stumtjeneren jeg fikk i innflyttingsgave fra mamma, så den står nå ute i gangen.

Oslo Børs falt med nye 4.10% i dag, men var ned nesten 8% tidligere på dagen. Det blir spennende å se hvordan børsen reagerer i morgen, for Dow Jones indexen har falt ca 2.5% i dag, og det kan jo påvirke Oslo Børs i morgen. En annen faktor er jo børsene i Asia, som har falt utrolig mye de siste dagene, og her kan det jo komme en liten opptur, som kan virke positivt inn på Europa i morgen. På den andre side, kan det jo bli en ny nedtur i Asia basert på fallet i Europa og USA i dag.

Oljeprisen var under 60 dollar fatet en liten stund i dag, men ligger nå på $60.11

Har sett filmen The Happening i dag, som har fått nokså dårlige tilbakemeldinger, men syntes filmen var helt grei, verken mer eller mindre.