Tirsdag, fri, litt pc fix…

I dag har det vært noe sol, men skiftende temperaturen fra pluss grader til minus 6.6 akkurat nå.

Jeg har hatt fri i dag, og har egentlig ikke gjort stort. Sto ikke opp før ved tolv tiden, og etter frokosten reiste jeg opp til Ilir der jeg skulle sett opp en ny trådløs ruter. Alt gikk bra, og jobben tok ikke mer enn 10 minutter. Ble så sittende å prate litt, samtidig som jeg fikk litt kake og noe å drikke. Det er jo Bayram nå, så det kom folk på besøk, som tar en kaffe og så reiser de videre igjen. Og så får ungene noen penger, som de samler opp til å kjøpe seg en større gave for når alt er over i morgen.

Da jeg kom hjem, laget jeg meg middag, før jeg slappet av med et par filmer. Og mer enn det har jeg ikke gjort i dag. Nå skal jeg snart legge meg for i morgen skal jeg tidlig opp siden det er personalmøte.