Mandag, fri, film…

I dag har det vært skiftende vær, mye overskyet men også litt sol. Temperaturen hadde snudd skikkelig fra i går kveld fra minus 7 til pluss 6.1. Så det har vært glatt som fy i dag, med vann oppe på is og snø.

Jeg har hatt fri i dag og har ikke gjort alt for mye. Startet dagen med å kjøre søppla fra julebordet opp på Grinda, før jeg handlet litt. Etter det har jeg vasket opp og så har jeg slappet av her hjemme med filmer og TV. Deilig med en hel dag fri, uten å gjøre noe som helst (nesten).

Har fri i morgen også, før jeg har personalmøte på onsdagen. På torsdagen har jeg også fri, før jeg jobber fra fredag 14.30 til mandag 08.00.

Oslo Børs steg med 10.3% i dag og som jeg har sagt før, de store opp og nedturene er fortsatt ikke over. Alle lurer jo på når det snur, og kanskje var det denne gangen? Men det vil tiden vise.

Filmer jeg har sett i går og i dag: