Tirsdag, fri…

I dag har det vært nokså fint vær, solen har skint og det har vært 15.8 grader ute.

Jeg har hatt fri i dag også, og nå har jeg endelig fått plassert alle tingene der jeg vil ha dem, og fått hengt opp bilder osv. Så nå er jeg helt ferdig med flyttingen. Eller, jeg har jo fortsatt noen ting oppe på Tagtvedt, som jeg skal få nedover, og må ta en skikkelig oppryddings dag der oppe, og få kastet alt jeg ikke skal beholde.

Var en tur på Grinda i dag med søppela etter de siste tingene som jeg hadde pakket ut osv. Det ble to søppelsekker og noe papp. Ellers har jeg hentet noen små ting på Tagtvedt i dag, som brettspillene mine osv. Dagen har gått utrolig fort, men føler jeg har fått gjort alt jeg skulle gjøre. Har også fått klipt meg i dag.

I morgen er det personalmøte, så jeg er på jobb fra 08.30 til 14.00. Så er det fri på torsdagen, før jeg jobber hele helgen, frem til 08.00 mandags morgen.