Mandag, flyttet…

I dag har det vært nokså fint vær, det så ut som det kom til å bli skikkelig regnevær tidlig på morgenen, men det ble aldri noe, og solen har derfor skint stort sett hele dagen. MAx temperaturen har vært 16.2 grader.

Ja i dag flyttet jeg fra Tagtvedt og ned til Torstrand. Jeg sto opp ved halv åtte tiden, og fikk gjort i stand det siste før alt kunne flyttes. Fikk også bært ut alt jeg skulle ha i bilen min før flyttebyrået kom klokken ti over ni.

Det var jo ikke så mange ting som skulle flyttes, og de brukte ikke mer enn en time og et kvarter på å bære alt ut, laste det, og bære det inn igjen på Torstrand. Men fikk meg en liten overraskelse, da de skulle ha betalt for en time kjøring fra Horten. Så det endte opp på to og en halv time, altså 3.000 kroner. Men, da ble det gjort, og alle møblene er like hele og gulvene ble uten nye riper.

Etter at de dro brukte jeg tiden på å montere opp TV og hjemmekino anlegget, samt stue pcen og den nye dekoderen. Så var det å sette inn i skap, hyller og skuffer, før jeg fikk ryddet bort litt søppel.

Nå kvart på syv har jeg bare en del pynteting som skal i hjørneskapet, og noen små ting som skal i den nye kommoden (som også kom i dag, sammen med en ekstra bord plate til spisebordet). Så nå er alle møblene på plass og alt begynner å bli bra her. Og i natt blir første natten her på Torstrand siden 2002.

Her er noen bilder fra leiligheten, de er litt mørke og jeg får ta noen nye når det er sol ute.

Spisestuen

Spisestuen med de nye skapene og kommoden fra O’Borgen

Stuen med «barskapet»…

Har noen fÃ¥ flasker igjen i barskapet, men ikke like mange som pÃ¥ storhetstiden tidlig pÃ¥ 2000 tallet…