Tirsdag, bedre form, Solplassen

I dag har det vært nokså pent vær, solen har skint fra blå himmel, men det har blåst litt kaldt og max temperaturen har vært 19.8 grader.

Jeg følte meg endelig helt i form i dag. Har fått spist normalt siste 24 timer, og det ømme hadde gitt seg der det var utrolig vondt i helgen. Så nå er det bare å vente, enten var jeg heldig og nyresteinen gikk ut, uten at jeg kjente det, eller så ligger den på vent slik som den har gjort siden juli i fjor da den først ble oppdaget på MR. Og det er kjipt, å ikke vite, om eller når neste anfall kommer. Men det er jo ikke noe annet å gjøre, siden jeg ikke tåler noen av de typene medisin som kunne virket på nyresteinen.

Uansett følte jeg for en dag utenfor her hjemme i dag. Har jo ikke vært utenfor døren etter jeg kom hjem fra sykehuset, og Solplassen ble stedet. Er det et sted jeg føler jeg kan slappe av på, så er det der ute. Da jeg kom ut ved tolv tiden var Adnan og gutta allerede på vei ut på stranden. Adnan begynte ikke på jobb før fire, så han benyttet seg av den fine dagen til å dra på stranden. Jeg tok med meg Arvena ned, mens Rikke la Ariana til å sove litt. Det var så og si ingen andre på stranden, og det blåste litt kjølig, men i solen var det varmt og godt, og det blåste ikke så mye.

Arvena gravde litt i sanden før vi satt oss opp på bryggen der Adnan og gutta var. Så ble det litt krabbefisking, etter at Adnan hadde vært ute i vannet for å hente blåskjell. Så kom Rikke ned og barna lekte og hadde det gøy, mens vi voksne snakket litt. Det ble også litt lunch på bryggen før Adnan dro på jobb.

Ved fire tiden våknet Ariana, og vi dro da opp igjen til plassen. Barna begynte å bli litt fornøyde, og det blåste opp litt mer. Rikke laget så en god middag og ellers fikk Ariana litt oppmerksomhet også. Ved syv tiden satt jeg meg litt ned å snakket med Adnan, siden det var stille og rolig der, før jeg dro hjem igjen ved åtte tiden. Skal jo tidlig opp i morgen, og skal tidlig i seng.

Uansett, det ble en kjempe fin dag (som alltid) ute på Solplassen sammen med Adnan, Rikke og barna. Nå venter jobb de neste tre dagene.

Her er noen fÃ¥ bilder fra dagen, resten finner du her…. http://mitt-fotoalbum.com

Arvena er linselus som alltid, og synes det er stas med besøk om dagen.

I gang med litt gravearbeid

Her er Adnan på vei ut i det kalde vannet for å finne blåskjell til barna, litt må man ofre med tre barn som vil ha krabbe.

Solstrålen Arvena på brygga

Faktisk var Arvena den eneste som fikk krabbe i dag, og var selvsagt veldig fornøyd over det.

Kanskje det kommer en krabbe til Arijon også?

Men Arijon var den eneste som svømte i det kalde vannet da, Andi ville ikke og Arvena kom opp igjen fortere enn hun kom ut i.

Ei blid jente nystelt og tilbake på plassen

Og ei skikkelig blid Ariana har fått i seg litt mat. Fikk ikke vært med på stranden i dag, men blid som en sol likevel.