Søndag, Solplassen

I dag har det vært nok en fin dag, solen har skint med litt skyer i blant. Men det har blåst litt og max temperaturen har ikke vært mer enn 10.9 grader. Eller, vi skal jo ikke klage, det kunne jo vært minusgrader og snø på denne tiden.

Jeg sto opp nokså sent i dag, litt over tolv. Men våknet selvsagt en del før det da. Etter å ha spist litt frokost/lunch dro jeg en tur ut på Solplassen. Var en liten stund siden jeg hadde vært der ute nå.

Adnan var avgårde med de tre største barna. De var i badeland i Skien. Så det var Rikke og Ariana som var hjemme. Og det passet vel Ariana bra, for da slapp hun å konkurrere om oppmerksomhet.

Ved fire tiden kom moren til Adnan, Feride og Bessart på besøk, og de hadde med seg noe av det beste jeg vet, Mattia (og Pite med spinat). Så var heldig og fikk spist litt ekte albansk mat i dag. Adnan og barna var ikke hjemme før ved seks tiden, men vi fikk pratet litt da.

Har som vanlig vært en kjempe hyggelig dag ute på Solplassen. I dag blir det tidlig kvelden på meg, skal opp 05.45 i morgen. Ellers er det jobbing hver dag denne uken, med mulighet for litt fri på onsdag. Men kan være jeg jobber hele vakten for å få med meg litt tillegg. Hadde jo fri hele påsken i fjor, så kan ikke klage over at jeg må jobbe litt denne påsken.