Søndag, fri, endring på @myhken.com

I dag har det vært en fin dag, solen har skint men temperaturen har ikke vært mer enn rundt 5 grader. Likevel det er MYE bedre enn snø og masse minusgrader, så skal absolutt ikke klage.

Jeg har hatt fri denne helgen, eller jeg jobbet til ca ti på fredagen da, etter å ha endret litt på vakten min. Så hadde jeg helt fri i går og i dag.

Det har ikke skjedd så mye spennende,  jeg har bare slappet av, sett noen filmer og så holdt på med diverse oppdateringer av @myhken.com.

Jeg har gjort en liten endring på sidene mine, tviler vel på at noen merker den, men den er gjort. Jeg har nå fjernet myhken.com hjemmesidene, og myhken.com peker nå mot blog.myhken.com. Det hele begynte med at siden ikke fungerte. Etter en del feilsøking fant jeg ut at det var temaet jeg hadde brukt som ikke virket med den nyeste server programvaren. Sjekket også besøkstallene som lå på under 10 besøk om dagen. Med unntak av litt info om meg, var det noen linker til noen gamle @myhken.com sider og til kalenderen min, og det var det. Det meste av dette ligger jo allerede på bloggen, så da var det ikke behov for en egen side kun til myhken.com

Måtte også endre design på en kunde side, siden det var samme problem der. Slik går det jo når man finner gode temaer som ikke blir oppdatert lengre.

NÃ¥ skal jeg se resten av en film og sÃ¥ er det tidlig seng. Klokken ringer 05.30 i morgen tidlig. 🙁