Søndag, årets første strandtur

I dag har det vært nok en kjempe dag med en max temperatur på 26.2 grader. Det har vært delvis skyet, litt sol og så har det blåst en del. Men likevel har det vært kjempe varmt ute, akkurat som i går.

Jeg benyttet den fine dagen til å ta med Arvena og Ariana ned på stranden på Solplassen i dag. Det blåste nokså friskt nede på stranden så det var ikke så veldig mange der. Men Arvena møtte ei venninne og brukte over to timer på å samle skjell. Mens Ariana satt og gravde i sanden nokså lenge, før hun gikk rundt å samlet steiner, noe hun er veldig glad i.

Det ble ikke noe bading, til det var både vannet for kaldt og det blåste jo en god del.

Jeg hadde jo kjøpt med drikke, kjeks og boller og det var veldig populært. Så vi hadde en kjempe hyggelig dag nede på stranden.

Men etter ca to og en halv time, begynte det å bli såpass kjølig at det ikke var så koselig lengre. Venninnen til Arvena dro for å spise, og da ville Arvena også dra, siden hun skulle vise alle skjellene hun hadde samlet til ei annen venninne på plassen. Så da pakket vi sammen og dro tilbake til Johnny og Grethe.

Akkurat i tide, for da vi kom opp ville Adnan at jeg skulle kjøre jentene til Agim og familien for der skulle det være bursdag. Guttene var der allerede, så jeg fikk med noen klær til dem. Det var to slitne jenter i bilen, for begge hadde sovnet før vi kom til Larvik, og det er jo en kjøretur på ca 10 minutter. Men de kviknet til da vi kom frem da.

Uansett, det her var årets første strandtur og håper det blir mange flere muligheter i sommer. Men for de neste dagene ser det ikke ut som om sommerværet fortsetter, det er meldt om regn, regn og atter regn og lave temperaturer. Og for ca en halv time siden begynte det å regne ute, og temperaturen datt med over 7 grader på et øyeblikk.

Bildene fra stranda kan du se her…