Fredag, tur i Bøkeskogen.

I dag har det vært delvis skyet og en maks temperatur på 18 grader.

Jeg startet dagen med å reise en tur på Extra leker der jeg kjøpte nye bøttesett til jentene og nye fargestifter. Et par ting de hadde nevnt de manglet. Så var jeg nede på Tanberg bildeler der jeg skulle se etter nye vinduspussere etter de tok kvelden her om dagen. Men fant ikke noe på første forsøk, så da kan det være jeg må kjøpe helt nye, til ca 1.500 kroner. Men skal innom på mandagen igjen.

Reiste så ut til Solplassen ved tolv tiden. Denne helgen har jeg planlagt en skikkelig aktivitetshelg med barna på Solplassen. Vi er jo stort sett bare der ute når jeg er på besøk, men denne helgen skal vi finne på masse morsomt. Og så får Rikke litt ekstra fritid som kommer godt med. I dag hadde jeg egentlig tenkt meg ut på Mølen, men Arijon var ikke helt fornøyd med det valget. Han syntes det hørtes ganske så kjedelig ut, i motsetning til jentene som så frem til å samle stein og skjell. Men han kom med forslag på Bøkeskogen, og det ville jentene også, så da ble det Bøkeskogen.

Det var stemning for at vi skulle grille, men i Bøkeskogen er det jo ikke akkurat så veldig greit å grille, men så kom jeg på at på mitt gamle sted, der jeg var med farmor når jeg var liten, på Utsikten, er det jo bare fjell, og der er det også en bålplass der vi kunne bruke en engangsgrill. Så da ble det slik.

Vi kjøpte med oss masse mat, grill, og ellers ting vi trengte før vi kjørte til Bøkeskogen. Barna hadde det kjempe morsomt, og vi fikk spist og kost oss. Etter et par timer gikk vi så ned til lekeplassen i Bøkeskogen der barna hadde det veldig morsomt. Hadde nesten ikke tid til å spise en is i varmen.

Da klokken nærmet seg syv var dro vi hjemover igjen. Men det var jo en kjempe hyggelig dag i Bøkeskogen og vi var der nesten 5 timer, så det kan en jo ikke klage på. Og så var det jo litt morsomt at jeg nok en gang kunne benytte med av Utsikten, der jeg har en masse gode barndomsminner av meg og farmor som tok turen titt og ofte (hun bodde jo rett ved Bøkeskogen) der vi spiste god mat og drakk kakao.

Tilbake på Solplassen ble jeg sittende å prate en masse med Rikke og plutselig var klokken halv ti. Så vi hadde tydeligvis mye å prate om. Nå er det snart sengen. I morgen skal vi på Foldvik, og da blir nok alle fire barna med. Så på søndag har vi planer om å dra på Jippi lekeland. Om alt går etter planen blir det en veldig hyggelig helg med masse aktivitet.

Bildene fra i dag finner du her (klikk her)…