Onsdag, kurs…

I dag startet dagen med nokså pent vær, med sol og blå himmel. Men så kom skyene og regneværet tilbake igjen.

Jeg har vært på kurs i Tønsberg i dag i forbindelse med sykefravær (tett på og tydelig). Dette var del 2 av kurset jeg var på 2.oktober. I dag var vi langt fra så mange som sist, og vi kom vel ikke helt i mål med det vi skulle, men kurset var likevel bra, og jeg har lært mye nyttig disse to dagene.

Ellers har jeg fått meg et nytt verv/funksjon i FO, denne gangen som vara for Regionstillitsvalgt i innstillinsrådet til Bufetat region sør, og det er jo en kjempe spennende oppgave. Jeg skal da være med når regionstillitsvalgt ikke kan, og må regne med å kunne reise inn på regionskontoret på nokså kort varsel. Jeg er i første omgang vara til vi har funnet ut om det er noe vi må velge eller ikke, men jeg stiller selvsagt til et eventuelt valg.

Uansett veldig spennende oppgave og jeg får mer og mer bruk for kursene mine, og jeg får igjen for at jeg bruker mye tid på å lese lovverk og ha interesse for tillitsvalgtsvervet. Alltid hyggelig å få anerkjennelse for kunnskap og arbeid man gjør.

NÃ¥ er det to dagvakter igjen denne uken, sÃ¥ er det helg og noen dager med ri før jeg skal jobbe helgen i uke 48. FÃ¥r vel snart tenke pÃ¥ sengen, klokken ringer 05.45 i morgen. 🙁