Fredag, jobb, avslutning for studenter, fri helg…

I dag har det vært grått og trist og det har småregnet litt i perioder. Max temperaturen har vært 9.8 grader.

Jeg har vært på jobb i dag, den siste arbeidsdagen før lang helgen med fri. Dagen i dag har gått utrolig fort, og har bl.a bestått av avslutning for de to studentene vi har hatt hos oss de siste 10 ukene. Og den tiden har gått utrolig fort. Det ble en veldig hyggelig avslutning og jeg tror både de ansatte, ungdommen og studentene selv var fornøyde med oppholdet.

For min del satser jeg på ny student allerede rett over nyttår. Og på den tiden blir jeg kanskje student selv også, men har ikke hørt noe enda fra LO Stat. Den utvidete søknadsfristen gikk vel ut i dag, og så håper jeg bare det er nok søkere til at de velger å sette i gang utdanning i januar som planen er.

Nå har jeg fri helt frem til personalmøtet på onsdagen, og jeg har ingen spesielle planer, i dag er jeg trøtt og sliten etter å ha stått opp så tidlig, så i kveld blir det bare en stille og rolig kveld med TV og en film eller to.

Så får jeg se hva som skjer de andre dagene. Men nå er det snart middag, så jeg skriver mer senere i kveld.