Onsdag, jobb…

I dag har det vært skikkelig kaldt, men fint vær. Det var minus 3.5 grader da jeg dro på jobb, og ved halv ti tiden var det fortsatt minusgrader i Sandefjord (minus 2). Men værstasjonen ilarvik.net sier at det ikke har vært minus i natt, men det er bare tull. Måtte skrape et tykt islag før jeg kjørte på jobb i dag. Akkurat nå (19.39) er det minus 0.5 grader her på Torstrand.

Jeg har vært på jobb i dag og har i dag jobbet tidlig vakt. Det var jo også personalmøte i dag og jeg fikk vært med på deler av møtet. Dagen gikk uansett utrolig fort.

Her hjemme har jeg ikke gjort stort, er jo nokså trøtt etter å ha stått opp 05.45 så det har blitt noen TV opptak og litt data etter middagen. Akkurat nå fyrer jeg godt i ovnen og begynner å få en behagelig temperatur her i stuen. Jeg har jo planlagt å drøye så lenge som mulig før jeg setter på de elektriske ovenene, men må nok bare gjøre det snart om temperaturen ligger på minus 3-4 på natten.

I morgen jobber jeg kveld, og den vakten kommer til å gå super fort, siden jeg skal på tur. Så er det Adm vakt på fredagen, og så er det helg. Neste uke har jeg full uke på jobb, så dagene flyr fort.