Fredag, jobb, fri helg.

I dag startet dagen med skikkelig regnevær og ganske kraftig vind, men så roet deg seg utover dagen og solen tittet faktisk litt frem på ettermiddagen, men ikke lenge.

Jeg har vært på jobb i dag og hadde T-adm vakt. Dagen gikk utrolig fort, og vips var jeg hjemme og klar for helg. Har vel ikke de store planene for helgen, men skal kanskje lage noen hjemmesider for et firma, og så kanskje dra på et besøk eller to. Men får se an, er nokså trøtt og sliten etter en nokså hektisk uke, så det er deilig å slappe av litt også.

flashforward-logo_533x290

Etter jobb i dag har jeg ikke gjort så veldig mye. Sett på noen TV opptak fra i går. Har jo begynt å følge med på Flashforward, den nye serien på TV2 som er utrolig bra. Normalt laster jeg jo ned serier som kommer veldig sent her i Norge i forhold til USA, men på akkurat denne serien ligger Norge bare to episoder bak, så da er det ingen vits i å laste dem ned. Ser dem heller med norsk tekst da. Hadde hele sesongen vært ferdig i USA hadde det vært noe annet. Da hadde jeg nok lastet dem ned og sett alle episodene på en dag eller to.

Ellers driver jeg med litt data ting om dagen. Tester jo ut Windows 7 for fullt og nå er det jo bare en uke igjen til lansering. Ikke det at lansering har noen betydning for meg, siden jeg allerede har fått Windows 7 versjonene både på norsk og engelsk. Som med Vista har jeg kjøpt lisenser, men i år fikk jeg jo lisensene utrolig billig via litt på kanten løsninger. Men har nå uansett Windows 7 lisenser for lang tid fremover. Og orginal DVD platene ((ISO images) til alle Windows 7 versjonene.

Nå er det ikke noe mer piratkopiert programvare for min del. Bestemte meg jo egentlig for et par år siden å kutte ut all piratkopiert programvare, og har brukt en god del penger på å kjøpe programvare de siste årene. Men har måtte trikse litt på mine virtuelle test pcer, siden jeg ofte reinstallerer etc, og derfor må trikse litt med lisenser der. Nå har jeg fått så mange lisenser til XP, Vista, Windows 7, Windows 2008 server, Windows 2003 server etc at jeg aldri trenger å trikse med lisenser noe mer.