Onsdag, jobb, ManUtd videre i Champions league…

I dag har det vært grått og trist, men nokså varmt ute med en max temperatur på 10.4 grader.

Jeg har vært på jobb i dag, men har stort sett kun vært på personalmøte. I dag hadde vi besøk fra RVTS (Ressurssenter om vold, traumatisk stress og selvmordsforebygging) og det var ganske interessant. Det handlet mye om selvskading og faresignaler rundt selvmord. Så det var et tema jeg godt kan tenke meg å sette meg mer inn i ved en anledning.

Etter personalmøtet dro jeg til et Ansvarsgruppemøte med barneverntjenesten, foresatt og fagteam samt ungdommen. Jeg er jo primærkontakt for en ungdom, og det har gått utrolig bra med ungdommen i det siste, og da er det morsomt å reise på AGM. Og siden vi på Gokstad og barneverntjenesten har de samme målene, er samarbeidet utrolig bra. Jeg har nok vært veldig heldig både med ungdom og barneverntjeneste, for det er ikke alle barneverntjenester det er like enkelt å samarbeide med. Men jeg fikk gjennomslag for alle mine strategier rundt ungdommen, og kan sette i gang med alt allerede til uken. Har også fått aksept fra ledelsen og ungdommen, så da er det plankekjøring, får jeg satse på.

Ellers møtte jeg en gammel kollega fra Skjerfheimkollektivet i dag, som har praksis på barneverntjenesten der jeg var. Så det var jo hyggelig.

manu1

Hodet mitt har ikke vært helt på topp i dag, men jeg har kommet meg gjennom dagen. Men kjenner at jeg er litt trøtt og sliten i dag. Men i dag er det jo stor kamp mellom Manchester United og Porto, og ManU må vinne denne kampen for å komme videre, så det blir nok til at jeg ser den kampen i dag. ManU vant kampen 1-0 (3-2) sammenlagt, og er nå videre i semifinalen.

I morgen har jeg kvelds bakvakt, og er ferdig på jobb fredag klokken 08.00. Litt senere på fredagen reiser jeg til Ullersmo Fengsel på besøk og omvisning, og det blir spennende. Det blir min første gang innenfor murene.