Fredag, fri i helgen…

I dag har det vært strålende vær med sol fra blå himmel. Max temperaturen har vært 13.3 grader, og det begynner å bli grønt på trær og busker nå allerede.

Jeg var ferdig på jobb 08.00 i dag, og var nokså trøtt og gåen, siden jeg ikke sov så bra i natt på jobb. Og kom meg nokså sent i seng også. Men nå har jeg fri frem til mandag klokken 14.30, så skal ikke klage.

Planen i dag var jo et besøk på Ullersmo Fengsel, men han som skulle vise meg rundt hadde måtte bytte vakt, og den andre personen jeg kjente der, skulle sitte i sentralen, og hadde derfor ikke mulighet til å vise meg rundt. Derfor ble besøket utsatt til en annen gang de jobber sammen, og har tid til å vise meg rundt. Litt synd, for jeg gledet meg til besøket, men får nok muligheten en annen gang.

355639safe11

La meg når jeg kom hjem, og var vel ikke oppe fra sengen igjen før ved 14.30 tiden. Etter det har jeg sett på noen TV opptak og spilt litt data. Trond var også innom en tur for å hente et par disker med backup av filmene mine, som han skal ha hos seg, samtidig som han leverte noen filmer han hadde lånt. Han fikk med seg to disker på tilsammen 1.250 GB i dag, som er alle filmene jeg har lagt inn på stuepcen siden i høst. Ca 200 filmer var det. Og nå har jeg en komplett backup av alle filmene mine hos Trond, så skulle det skje noe, så har jeg en kopi av alt.