Onsdag, fri dag (nesten), 600 DVD plater!…

I dag har det vært strålende sommer vær og max temperaturen har vært på 23.7 grader.

Jeg dro hjem fra jobben ved åtte tiden i dag morges, etter å ha hatt en kvelds bakvakt. Etter jeg kom hjem har jeg brukt tiden på å  legge inn alt av programmer osv på den nye pcen min, og det tar litt tid. Har også tatt en komplett backup om jeg må formatere pcen en dag, og har da alt klart, så jeg slipper å bruke like lang tid.

Ellers fikk jeg noen nye filmer fra CDON.no i dag og passerte nå 600 DVD plater på stue pcen. Det går fort nedover med plassen på pcen, men har ca 1 TB ledig fortsatt, så det skal holde en stund til. Denne gangen ble mest serier jeg kjøpte.

Nytt domene: myhre.me

Jeg har kjøpt nok en domene navn, denne gangen ble det myhre.me som nå er tilgjengelig. I motsetning til .be og .ms domenene kan jeg registrere .me domenet for mer enn ett år om gangen. Planen er at jeg går over til dette som epost domene.

I morgen jobber jeg nok en kvelds bakvakt og kommer derfor hjem på fredags morgen. Så er det fri frem til onsdag neste uke. Skal se om jeg kan få byttet bort vakten, slik at jeg har fri helt frem til fredagen, men akkurat nå er det ikke den enkleste tiden til å bytte bort vakter, men skal prøve i alle fall.