Fredag, fri, sol og sommer (30 grader)…

I dag har det vært strålende sommer vær, med sol fra skyfri himmel og en max temperatur på hele 30.2 grader. Det har vært sinnsykt varmt for å si det slik.

Jeg kom hjem fra jobb ved halv ni tiden i dag morges, og gikk rett og la meg til å sove, siden jeg ikke hadde fått sovet så mye i natt. Sov til halv to tiden. Egentlig skulle jeg ha vært på stranden i dag, men er trøtt og sliten og droppet det i dag. Men har snakket med Rikke og skal ut på Solplassen i morgen og tar da en tur på stranden med Rikke og barna. Adnan jobber jo hele dagen, så det blir ikke stranden på ham.

Nå har jeg fri litt fremover, men skal jobbe natten på søndagen fra 22.15 til 08.00, og får da fri hele uken frem til fredags ettermiddag. Så det skal bli deilig med litt sammenhengende fri.

Nytt epost domene er tatt i bruk:

Da er myhre(dot)me oppe å går, og jeg vil fra i dag av bruke myhre(dot)me adresser når jeg sender epost. Den nye hovedadressen er:

Ellers har jeg stort sett på et par filmer og spilt litt på den nye pcen min i dag, så blir det stranden i morgen.