Onsdag, 2 dager igjen til juleaften

I dag har det vært grått ute, og kaldt, skikkelig kaldt. Minus 15 hele dagen. Og det har kommet litt snø ute siden i går.

Jeg har ikke vært utenfor døren siden mandagen, men i morgen må jeg ut en tur, kjøleskapet begynner å bli tomt. Så får ta en siste handle runde i morgen, slik at jeg har noe frem til mandagen.

Ellers har det ikke skjedd så mye. Sett på et par filmer, som jeg har gjort hver dag nå, og tatt livet helt med ro. Fortsatt litt små forkjølet, men ellers, bank i bordet, så er det ikke noe annet som plager meg akkurat nå. Så det lover bra for fredagen.

Alle julegaver er for lengst i hus, pakkene er sendt opp på Tagtvedt for pakking, og kan hentes når som helst nå. Uvvant å ha fri så lenge i jula, men har fått gjort alt jeg skulle, så er veldig fornøyd og ser frem til en hyggelig juleaften ute på Solplassen.

Har sett en del BlueRay filmer i det siste her er noen av dem: