En riktig god jul og et godt nyttår til alle lesere

Jeg ønsker alle lesere en riktig god jul og et godt nyttår.

Det er nå bare 12 timer igjen til den 24. desember og en magisk dag for mange, en slitsom dag for mange, en hyggelig dag for mange, en trist dag for noen, en ensom dag for noen, en dag sammen med familie og venner for mange, en gledens dag, en dag med mye god mat og drikke, en dag med litt for mye å drikke for noen, en dag der familien kan samles, en dag der familier splittes, en dag for barna, en dag for de voksne, en dag som ikke er som alle andre dager.

Juleaften kan være så mangt, men for de fleste en gledens dag feiret med familie og gode venner, med god mat og drikke, pakker og en hyggelig stemning.

Ønsker alle dere lesere en riktig god jul og et godt nyttår. Det har vært ca 2.9 millioner treff på bloggen til nå i år, ca 110.000 lesere der ca 36.000 er unike IP adresser. Totalt for alle @myhken.com sider har det vært hele 552.000 besøkende til nå i år, og det er nok en ny rekord opp hele 150.000 fra i fjor. Det gir et snitt på ca 1.500 besøkende per dag. Håper dere følger med på bloggen også neste år. Kommer selvsagt til å oppdatere med bilder osv nå i julen.

mvh

Kenneth Myhre 23. Desember 2010