Nytt̴rsaften Рjobb, feiring hos fam. Krueziu

Det har vært en kaldt avslutning på året, med minus 10-15 grader hele dagen. Ut på kvelden begynte det å snø litt og temperaturen økte til ca minus 10.

Jeg sto opp nokså sent i dag, ved halv ett tiden. Etter en dusj og frokost dro jeg så bort på jobben. Der var det nokså stille og rolig og ved syv tiden var det tomt hus, og jeg fikk da lov til å reise hjem tidligere av vaktansvarlig. Og det passet meg jo veldig bra, for første gang siden 2002 så det ut til at jeg ikke fikk feire nyttårsaften med familien Krueziu. De er jo som å regne som min andre familie, og jeg syntes det var nokså kjipt å gå glipp av denne dagen. Men da løste det seg, og jeg var i Larvik ved åtte tiden.

I år var feiringen hos Ilir og alt i alt var det vel ca 30 stykker der. Ca 20 voksne og 10 barn. Så det var stemning. Som vanlig går man ikke fra en nyttårsaften hos familien Krueziu verken sulten eller tørst, og det er utrolig mye god mat. Jeg hadde en kjempe hyggelig kveld, og fikk med meg fyrverkeriet (det var kaldt for å si det slik ute) og så ble det litt mer mat før jeg dro hjem ved ett tiden.

Uansett ble det en veldig hyggelig nyttårsaften i år også.

Her er noen bilder fra i kveld, resten finner du her….