1. nytt̴rsdag Рjobb.

I dag var det grått og skyet da jeg dro på jobb. Det hadde snødd litt i løpet av natten, men ikke mye. Og det var rundt minus 10 på morgenen. Men nå ut på dagen har det startet å snø ganske kraftig, samtidig som det blåser en del. Temperaturen ligger nå på minus 7.5 grader.

Jeg begynte litt senere på jobb i dag, og var på plass klokken ni. Litt bortkastet følte jeg siden vi var tre voksne på jobb, og tomt hus ang ungdommer. Og i dag var det jo rød dag, så vi fikk godt betalt alle sammen. Jeg får ca 380 kroner ekstra per time på en slik dag, i tillegg til min vanlige månedslønn. Så skal ikke klage.

Fikk overlappet til helgevaktene som kom klokken 14.30 før jeg reiste hjem og spiste litt rester som jeg hadde fått med meg i natt. Så nå sitter jeg og fyrer i ovnen og er god og mett, mens snøen laver ned utenfor. Har fri i helgen, men siden jeg ikke er helt 100% enda, blir det nok til at jeg slapper av tenker jeg.

Har ikke sett noen film i dag, så får se om jeg oppdaterer bloggen litt senere. Har fått tak i en nokså dårlig kopi av Avatar, men vet ikke om jeg gidder å se den med så dårlig kvalitet. Etter 3D opplevelsen av filmen på kino blir det en skikkelig nedtur. Får vente på DVD utgaven i alle fall som kommer en gang på nyåret.