Nyttårsaften 2008

Det ble en kald nyttårskveld dette året, en av de kaldeste på lenge. Men det la jo ingen demper på resten av feiringen, kun det at vi kom oss inn ganske så fort.

Dro opp på Tagtvedt ved syv tiden og da var de fleste kommet allerede. Dette året feiret vi på selve Tagtvedt borte hos Agim og Albert, og det var kun den nærmeste familien i år. Likevel med alle barna ble det 19 personer inkludert meg selv.

Det ble som alltid servert utrolig god mat, og nok av drikke. Men siden jeg skulle jobbe 1. nyttårsdag, så tok jeg det med ro med drikkingen. Men mat fikk jeg nok av. Som de siste årene kom julenissen på besøk med gaver til alle barna, og de var fornøyde så det ut som. Og liv er det nok av med 7 barn under 8 år.

Ved tolv tiden dro vi ut (denne gangen var det jo bare å gå 5 meter) bort til butikken der vi sendte opp det vi hadde av fyrverkeri. Utenom det vi hadde var det ikke mye som ble skutt opp på Tagtvedt i år. Egentlig ganske lite og kjipt. Men det er vel en konsekvens av fobudet mot raketter. Men det vi hadde kjøpt var bra nok for oss.

Jeg dro hjem ved to tiden, siden jeg ikke kunne sove alt for lenge. Men dro da bort til mamma, slik at jeg slapp å kjøre / ta taxi. Uansett var det en utrolig hyggelig nyttårsfeiring med familien Krueziu. Den sjette feiringen for min del.

Her er noen bilder, resten finner du ved Ã¥ trykke her….

Agim og Besnic

Adnan og Albert

Barna som venter spent pÃ¥ nissen…

Og her har han kommet, og deler ut gaver.

Her fÃ¥r Saranda gave, og smiler stolt, men er vel ikke helt trygg pÃ¥ denne nissen…

Solstrålen Arvena var på plass og blid som en sol, stort sett. Men trives best i armene på mamma.

Adnan, Albert og Sjasine.

Arvena med en stolt kusine.