Mandag, Sverige tur…

I dag har det vært sol og pent vær, men det har blitt en god del kaldere. Akkurat nå er det minus 13 grader her hjemme.

Jeg har vært på tur i dag. Startet hjemmenfra ved ti tiden og turen gikk først til Spydeberg og Fossumkollektivet. Kjørte via Horten-Moss og turen dit tok ca 3 timer alt i alt. På Fossumkollektivet var jeg med på de to siste timene av arbeidslag, og har bl.a stelt litt med hester, pakket til tur og spilt bordtennis (som strengt tatt ikke var arbeidslag). Besøket ble noe kortere enn planlagt på grunn av annen aktivitet, så jeg dro derfor en tur til Svinesund på vei hjem igjen. Med den nye E6 veien så tar det jo bare ca 30 minutter fra Moss til Svinesund, og da er det jo ingen fare.

Stoppet som vanlig på Nordby der jeg handlet en god del. Alt i alt kom varekurven denne gangen på 1500 norske kroner. Men da har jeg mat for en god stund. Spiste også en kjapp middag på McDonnalds før jeg kjørte tilbake. Lurte litt på om jeg skulle ta Strømstadfergen hjem, men bestemte meg for å kjøre samme vei tilbake, og var da hjemme rundt åtte tiden og det var egentlig greit. For det ble en lang dag med mye kjøring.

I morgen er det kveldsvakt, og det har jeg både onsdag og torsdag også. Ikke så mye annet å skrive.