Fredag, fri…

I dag våknet jeg opp til at det hadde snødd litt igjen, men nå er det blitt kaldt og været ser ut til å bli bedre. Akkurat nå er det minus 6 grader ute.

Har ikke fått skrevet så mye denne uken. Har jo vært på jobb og det har blitt sene kvelder. I går var jeg ikke i form i det hele tatt, eller jeg har ikke vært det hele uken, men jeg begynte tidligere på jobb for å dra på et møte og ved fem tiden dro jeg hjem igjen.

Er litt bedre i hodet i dag, men skal slappe av i dag, kun ut for å handle litt. Jeg har fått en del filmer i det siste, så det blir vel til at jeg ser en film eller to.

Jeg har jo skikkelig uflaks på datafronten om dagen. Forrige uke fikk jeg jo problemer med Toshiba pcen fra 2007. I går sluttet plutselig Toshiba pcen fra 2008 å fungere. Skjermen er bare helt svart og den piper tre ganger under oppstart. Den pcen har jo bare stått stille her hjemme, og har aldri vært med ut.

Da jeg så skulle bruke den nye Acer pcen jeg kjøpte på torsdag forrige uke, hadde det skjedd noe feil med den også, så jeg måtte installere Windows 7 på nytt, og gjøre hele jobben på nytt. Og jeg kjente jeg ble nokså irritert. Det sammen med hodepinen var ikke en god kombinasjon.

Har sendt en mail til Netshop ang Toshiba pcen, og håper de tar den inn til reparasjon. Betalte jo over 12.000 kroner for den og den er jo bare 1.5 år gammel.