Mandag, siste ferieuke…

I dag har det vært sol for det meste, men det regnet litt i perioder midt på dagen. Temperaturen har ligget på rundt 18 grader. Men dette var jo ikke uvventet, siden værmeldingen har vært veldig klar på været fremover.

I dag sto jeg opp ved ti tiden for jeg hadde sagt ja til å passe Erling, Åsmund og Øystein oppe hos mamma mens hun hadde bilen på service.

Da jeg kom opp dit var de veldig opptatt av å vise frem pinnedyrene de hadde fått fra mamma. Barnehagen hadde måtte kvitte seg med alle pinnedyrene de hadde, og tre av dem havnet hos gutta.

De fikk seg litt av en medfart, og den til Øystein ble mer og mer sliten utover dagen. Så spørs om den ikke tar kvelden snart. Men de fikk lov til å leke med dem bare i korte perioder, før de måtte la dem være i buret sitt. Og det var nok pinnedyrene glad for.

Mindre glad ble de vel da gutta laget nye bur i lego, som ikke akkurat var store. Uansett, tiden gikk fort. Gutta lekte mest med lego, og pinnedyr, men så også litt på TV. Bil servicen tok en god del lengre tid enn beregnet, så mamma var ikke hjemme før halv fire tiden.

Etter det har jeg vært her hjemme og det har gått med litt tid til pcen og noen TV opptak.

Ja dette er siste ferieuken min, ukene har bare gått utrolig fort. Neste uke venter helt full arbeidsuke, så ingen myk start der nei.