Fredag, middagsbesøk…

I dag begynte dagen med sol og fint vær, men nordover ventet tunge mørke skyer som gled sakte men sikkert innover mot Larvik. Ved to tiden hadde de dekket for solen, og du kunne høre torden lengre bort.

Så får vi se om det blir noe særlig med regn og torden akkurat her da, men har tatt ut strømmen til TV og stuepcen og til den ene pcen min bare for sikkerthetsskyld. Så ryker i alle fall ikke alt om det skulle komme plutselig.

Ja dette har jo vært den siste ferieuken, og uken har gått fort som fy. I går var jeg en tur oppe hos Bjørn Gunnar, han var alene hjemme med Markus og hadde ferie, så vi tok en runde med Risk for første gang på veldig lenge. De har jo pusset opp kjøkken og stue nå i sommer, og det hadde blitt skikkelig fint.

Når det kommer til Risk spillingen, så gjorde jeg et par tabber nokså tidlig i spillet, og etter det kom jeg meg aldri igjen, og måtte til slutt innrømme at jeg ikke hadde noen sjans i det hele tatt til å nå det siste oppdraget mitt.

Stine og Kaja kom også hjem, de hadde vært på nattby i Sandefjord, så jeg fikk så vidt hilst litt på Kaja før hun gikk å la seg.

Etter å sittet å pratet litt så dro jeg hjem ved elleve tiden.

I dag skal jeg ha Trond på middag. Vi har kjøpt inn 1 KG indrefilet av storfe, poteter, brus og ellers det må man ha for ett skikkelig godt måltid. Så det blir bra. Vi burde i alle fall greie å bli mette med 1 KG kjøtt på to personer da, men begge er jo glad i kjøtt, så blir nok ikke så mye igjen.

Ellers har jeg ingen planer for resten av helgen.