Mandag, jobb…

I dag har det vært nokså grått og trist, litt regn/yr, men også noen solgløtt. Max temperaturen har vært 3.9 grader.

Jeg har jobbet kveldsvakt i dag, og vakten gikk utrolig fort. Hadde bl.a et par timer med veiledning/medarbeidersamtale for å se om det var noen områder jeg særlig bør ha fokus på fremover. Det var ikke så mange ting som jeg burde ta tak i, men mange områder der jeg skulle fortsette slik jeg allerede gjorde det. Og det er jo alltid bra med litt skryt. Har ellers fått fikset er par ting som jeg er nokså stolt over, og føler at jeg gjorde en god jobb som miljøterapeut i dag. OG det er ikke hver dag jeg går hjem med den følelsen.

I morgen har jeg egentlig fri, men det blir litt jobb likevel. Et par timer i alle fall, men ikke før rundt tolv tiden, så kan sove lenge. Og da er jeg fornøyd.

På onsdag er det lang dag, fra 08.30 til 22.30, så er det kurs i Skien på torsdag og fredag.

Oslo Børs steg med nesten 11% i dag etter en utrolig dårlig forrige uke. Den endte opp på 10.67% og er over 200 poeng igjen. Så markedet fortsetter med disse store svigningene nesten daglig, og her kan man både tjene og tape mye penger i løpet av utrolig kort tid.

Olje prisen er også kommet godt over 50 dollar fatet igjen, og det bidrar jo selvsagt positivt på Oslo Børs. USA børsene steg med rundt 5% i dag også, så det kan fort bli en ny oppgang i morgen på Oslo Børs.