Fredag, kurs, frihelg…

I dag har det vært passe fint vær, noe skyet, men solen har skint. Max temperaturen har vært 6.4 grader. Akkurat nå er det minus 1.2 grader her hos meg.

Har ikke skrevet så mye denne uken, for det har vært en hektisk uke med lange dager bestående av jobb og kurs i Skien. Tirsdag skulle jeg jo egentlig har fri, men det ble tre timer med jobb likevel. På onsdagen jobbet jeg fra 08.30 til 23.00, så i går var jeg på kurs fra 08.00 til 19.00, og i dag var jeg hjemme ved fire tiden.

Nå har jeg fri i helgen, og skal slappe helt av. Selvsagt fikk jeg problemer med bilen min i dag. Jeg har jo snakket en del om at jeg brukte alle reservene mine på flyttinga, men så lenge jeg ikke hadde noe problemer med bilen, så ville det gå bra til over nyttår. Men det skulle jeg aldri ha sagt, for i dag begynte en merkelig feil med bilen, som gjør det vanskelig å kjøre. Det må være ett eller annet med motoren. Bilen funker, men det er nok tegn på at det er noe som er på vei til å ryke. Har allerede bestilt time på verkstedet på mandagen, og tar en lånebil slik at jeg får reist på jobb. Så er det bare å håpe at dette ikke blir alt for dyrt.

Ved seks tiden kom Ilir en tur innom, han hadde kjøpt seg en ny bærbar pc, og jeg fikk installert alt av programvare og oppdatert pcen. Jobben tok over to og en halv time, men tror jeg fikk fikset det meste. Nå skal jeg bare slappe av med film, og ta livet med ro.