Mandag, fri, Solplassen…

I dag har det vært passe fint vær, med sol og grei temperatur. Stor forskjell fra høst stormen vi hadde i går, der trær veltet og folk ble strømløse. Max temperaturen har vært 7.8 grader.

Det er fortsatt ingen tegn på vinter, og bra er det. I fjor hadde vi masse snø på denne tiden. Men så lenge temperaturen holder seg på nivå med i dag, blir det ikke noe snø i alle fall.

Jeg har hatt en skikkelig arbeidsuke, med 7 dagers «jobb». Det har vært to dager med kurs og en dag med seminar, men det er jo likevel jobb. I tillegg jobbet jeg hele helgen. SÃ¥ idag var det deilig med en fri dag. Sov ikke sÃ¥ veldig lenge da, men sløvet i sengen frem til elleve tiden. SÃ¥ var jeg ute Ã¥ handlet litt før jeg spiste lunch.

Dro så ut til Stavern der jeg var innom å fikset en pc, før jeg dro ut til Solplassen ved to tiden. Rikke var hjemme med barna og de var glade for besøk. Ariana sov en times tid, så Arvena fikk all oppmerksomheten. Ellers satt jeg å pratet med Rikke som holdt på å forbrede middagen. I dag ble det en skikkelig god middag, marinert entrecote med fløtegratinerte poteter, stekte grønnsaker og en skikkelig god rødvinssaus. Både Adnan og Rikke sto for maten i dag. Rikke laget potetene og grønnsakene, mens Adnan stekte kjøtt og laget sausen da han kom hjem fra jobb. Og maten var utrolig god i dag.

Ble sittende frem til syv tiden og nå er det snart 71 grader nord på TV, mens jeg vasker noen klær. Skal tidlig i seng i dag, for i morgen venter en ny arbeidsdag og jeg skal opp 05.45