Mandag, fri..

I dag har det regnet og blåst hele dagen, men det er bedre enn snø så skal ikke klage.

Jeg har jo hatt arbeidshelg denne helgen, og den har gått utrolig fort. Det har vært nok å gjøre og jeg er egentlig ganske så fornøyd med innsatsen denne helgen. Har vært den eneste faste på jobb hele helgen, men har hatt flinke vikarer og studenter med meg, så det har gått veldig bra.

I dag har jeg hatt fri, og var trøtt og sliten etter helgen så våknet ikke før ved ett tiden i dag. Så det har vært en kort dag. Var en tur ute for å handle litt, og ellers har jeg bare slappet av med noen TV opptak, film og litt data.

I morgen er det dagvakt, samme på onsdag, så en kveldsvakt på torsdag, og en dagvakt igjen på fredag. Til uken reiser jeg til Voss for å delta på Personalpolitikk kurs en uke. Har ikke vært på Voss før så det blir jo gøy. Men det pleier ikke å være så mye tid til å se seg rundt på disse LO Stat kursene, det er lange dager og stramt program.

314243