Fredag, jobb…

I dag har det vært grått og overskyet, og max temperaturen har vært 5.3 grader.

Jeg har ikke skrevet på noen dager nå, har vel holdt på med min andre blogg og har testet Linux mot Windows 7 de siste dagene. Har derfor glemt denne bloggen litt. På onsdagen var jeg på personalmøte på jobb, men dro litt tidlig fordi jeg ikke var helt frisk. Ble bedre i hodet utpå kvelden, og dro derfor en tur ut på Solplassen der jeg hjalp Johnny og Grethe med noen små ting. tok vel en times tid.

I går slappet jeg bare av, siden jeg fortsatt hadde litt vondt i hodet, og tenkte det var greit å lade batteriene før jeg skulle ha arbeidshelg. Fikk besøk av en kollega litt tidlig på dagen da, og vi tok en kopp te og snakket litt, ble vel litt jobb prat også.

I dag sto jeg opp ved tolv tiden, spiste litt mat, så et program og så reiste jeg på jobb. Der var jeg frem til halv elleve tiden og nå er det snart sengen. Jobber fra 11.30 til 00.30 både i morgen og på søndag. Satser på å komme hjem litt tidligere begge dager siden jeg har noen timer tilgode for arbeidet på mandagen, da jeg egentlig hadde fri.

314243