Malaysia – reisen ned

Ja da var endelig dagen her og reisen til Malaysia startet. Vi tok toget fra Larvik 12.30 og reisen inn til Gardermoen gikk på skinner. Det var heller ikke noe rush på Gardermoen. Sjekket kjapt inn, så gjennom fast tracken i sikkerhetskontrollen, gjennom passkontrollen og så satt vi og ventet litt.

Første del av flyreisen foregikk med Dreamliner, og her blir man virkelig skjemt godt bort når man flyr Business klasse. Setene er helt utrolige, servicen på topp, sjampanje, fresk presset juice, gode viner, portvin og kjempe god mat. Jeg valgte røket laks med potetsalat til forrett, noe som var helt utrolig godt, så en biff til hovedrett og en panacotta til dessert.

Ellers gikk første del av reisen, som gikk ned til Qatar, utrolig fort. Jeg slappet bare av med litt musikk, leste et par aviser og vips var vi fremme. 6 timer går fort når man har god plass og god service.

Fremme i Qatar var det bare å gå til gate, og ikke så lenge etter vi kom dit begynte boardingen. Denne gangen bl.e det en Airbus 340-600 serie vi skulle fly med, og her var det litt mindre plass per sete, men fortsatt kunne setet gjøres om til en seng, og vi fikk utlevert pysjer. Det ble litt kvelds/natt mat før lyset ble slukket og folk falt til ro. Jeg prøvde å sove litt etter å ha sett en film, men har aldri greid å sove så bra på fly, så det ble mer til at jeg bare slappet av noen timer før jeg startet å se en ny film.

Så et par timer før landing, begynte de å servere frokost, og etter det gikk det fort før vi var på bakken. Tok litt tid etter vi landet, da et annet fly sto på gaten vi skulle ha, og det var ikke klart til å dra for å si det slik. Men vi kom oss av flyet etter hvert. Flyplassen i Kuala Lumpur er stor, og vi måtte ta tog fra den ene terminalen til den andre. Var litt kø her og der, men vi kom oss gjennom passkontrollen, hentet bagasjen, fikk tatt ut litt penger, jeg fikk meg SIM kort og bestilt taxi til hotellet, mens mamma og Trond ble hentet av Sigurd.

Turen inn til sentrum tok litt over en time, fikk så sjekket inn og fikk en fin leilighet i 21 etasje, med en utrolig utsikt. Akkurat slik som jeg hadde håpet på. Etter jeg hadde pakket ut litt, dro jeg ut for å handle litt diverse å drikke, fikk kjempe service fra hotellet, og ei fra resepsjonen fulgte meg faktisk helt til butikken.

Etter det slappet jeg bare av litt, surfet litt på pcen, spiste en middag og så gikk jeg til sengs. Hadde vært våken i over et døgn, så sovnet raskt, og sov til klokken ringte ved halv ni tiden.

Nå har jeg spist frokost, og fått dusjet. Venter nå på klokken skal bli tolv, og da skal jeg dra til Heidi og gutta.

Legger ved noen bilder fra reisen nedover, hotellet og utsikten.