Malaysia – Dag 2

Våknet uthvilt da klokken ringte 08.30 i dag, og fant ut at det var lurt å ikke sove noe på flyet nedover, og dermed være nokså trøtt i går kveld, for å så få en full natts søvn etter Malaysia  tid (7 timer foran Norge). Fikk spist en helt grei frokost, før jeg slappet av et par timer siden Heidi var på skoleavslutning med gutta.

Tok taxi litt før tolv og brukte ikke så veldig lang tid til dit Heidi og resten bor. Heidi og Øystein møtte jeg tilfeldig da jeg kom frem, da var de på vei hjem fra skolen. Oppe i leiligheten var mamma, Trond og Audun, og han satt pris på enda mer besøk. Erling kom hjem etter litt også.Fikk en rundtur i leiligheten de har her nede, og som vanlig er det nokså høy standard og denne gangen bor de høyere opp, og det gir en veldig bra utsikt på alle kanter. De bor i et område med blokker på 43-45 etasjer så det er voldsomt.

Turen gikk så ned til badebassengene, dog ikke hovedbassenget, men barnebassenget og boblebadet. Gutta skulle selvsagt i boblebadet sammen med mamma, og etterhvert kom det nokså mange i bassenget. Temperaturen ligger på pene 30 grader pluss her nede, så deilig med litt bris og litt skyer en gang i blant. Vi satt ute i noen timer, før vi trakk opp for da var det på tide med middagslaging. Og selvsagt var det taco fredag her nede også. Og her i Malaysia er det lett å få tak i kjente merkevarer, så Old Elpaso fikset lefser, saus, krydder, jalapenos osv. Her får man også tak i vanlig kjøttdeig, og ikke måtte ty til geitekjøttdeig som i India. Så det ble en god taco. Sigurd kom også hjem før middagen, så vi var fulltallig til bords.

Etter middagen ble det bare fredagsstemning, og vi så litt på TV, snakket og hadde det hyggelig. Ved halv ni tiden tok jeg å bestilte en taxi hjem til hotellet, og det var egentlig bra, for her hadde air condition slått seg av, så det var pene 29 grader her inne. Nå før jeg går til sengs er det nede i 25 grader.

I morgen skal vi kanskje en tur i China Town, men planene er ikke helt spikret enda. Her kommer noen bilder for dagen…