Lørdag, sol, Solplassen…

I dag har det vært nok en fin vår dag her i Larvik, men det har ikke vært like varmt som de andre dagene. Max temperaturen i dag har vært 5 plussgrader.

Jeg startet dagen med en liten handletur på Kiwi, der jeg kjøpte inn det jeg trengte for helgen. Så etter lunch dro jeg ut på Solplassen der jeg skulle hjelpe Johnny med noe datating. Han var ikke hjemme da jeg kom, så jeg tok turen over til Rikke som var hjemme med barna.

Vi ble sittende å prate litt, før Johnny kom opp med pcen, og jeg fikk sett på det jeg skulle. Fikk ikke fikset det, siden han må ha en ny sak fra Telenor, men fikk fikset noe da. Etter det satt jeg bare å pratet med Rikke litt over en time, før jeg dro hjem. Måtte kose litt med Ariana også da, som våknet mens jeg var der. Og hun er skikkelig kosete (og grinete) når hun våkner, så da er det godt å sitte på fanget mitt en stund. Hun våknet skikkelig til rett før jeg dro.

Her hjemme har jeg ikke gjort stort. Nå skal jeg se på en film, og ellers ta livet helt med ro.