Fredag, jobbintervu…

I dag har det grått og kjedelig ute, og temperaturen er langt fra så høy som i går. Max temperaturen akkurat nå ligger på rundt 8.9 grader.

Jeg sto opp ved ti tiden i dag, og gjorde meg klar til å dra inn til Tønsberg. Der skulle jo på et jobbintervju inne på Bufdir. Jobben er en prosjektstilling frem til desember 2013. En skal være med å utvikle vårt nye fagverktøy: Birk som erstatter Oda. Min rolle ville være å ta med nye deler av prosjektet for få tilbakemeldinger fra bl.a de jeg jobber sammen med. 2-3 dager i uken vil jeg jobbe på IT avdelingen i Tønsberg, resten skal det tilpasses med jobbing på institusjonen. Prosjektstillingen er ca 50-70%. Resten må jeg jobbe normale vakter.

Av tretti søknader, hadde de plukket ut tre til intervju, og jeg var en av dem. Teoretisk gir det meg en 33% sjanse for å få til dette her. Men på den andre side har jeg 66% sjanse til å ikke få jobben.

Uansett, jeg skulle få svar på mandagen allerede. Så får jeg bare vente. Om jeg får den. ønsker de at jeg starter opp i løpet av utgangen av denne måneden. Så ting skjer raskt.

Nå er planene for dag å lage meg en bedre middag. og så se noen TV opptak og en film.