Lørdag, Sol og Sommer…

I går var det nok en kjempe fin sommer dag, med 24 grader i skyggen som max temperatur.

Jeg reiste ut til Solplassen ved tolv tiden, og dro ned på stranden sammen med Adnan, Arvena, Ariana og Arijon. Arvena lekte mest med ei venninne, Adnan og Arijon var og badet, og jeg ble sittende med Ariana som ville sitte å grave i sanden og plukke stein.

Adnan måtte opp på jobb, så da så jeg etter alle barna. Andi og Gent hadde også kommet, og gutta var mest opptatt av blåskjell og krabber.

Jentene skulle i bursdag så det ble en litt kortere strand dag på dem. Vi måtte gå opp ved halv fire tiden, og da fikk jeg dem i dusjen, før Rikke kom og tok over stellingen. Jeg gikk så ned til gutta igjen, og der ble vi til fem tiden. Da var de fornøyd med strandlivet.

Jeg dro fra Solplassen ved seks tiden. Her hjemme ventet reker, saltbrød og aioli fra Majas samt en god kald hvitvin. Det ble andre dag med reker, for da jeg kom hjem fra jobb på fredag kjøpte jeg ca 2 KG med frosne reker i butikken. Men da jeg kjørte forbi fiskeren på vei hjem, fikk jeg bare så veldig lyst på reker akkurat da, så jeg kjøpte en KG med ferske reker som jeg spiste på fredagen.

Se bildene fra i dag (klikk her…)