Ferie

I dag har det vært sol og fint vær, men det er fortsatt ikke skikkelig sommer temperatur ute. Max temperaturen har vært 20 grader og akkurat nå er det 16 grader ute.

Har ikke skrevet på en stund nå, men det har vært jobb, møter, sommeravslutning, kurs osv som har opptatt dagene mine. I helgen var det mammas 59 års dag ute på Solstad, der det meste av familien var samlet.

Heidi og Sigurd har jo fått fjerdemann nå, lille Audun, og så har de ikke fått skaffet seg noen ny bil enda, så da ble det jeg som både hentet og kjørte Erling, Åsmund og Øystein frem og tilbake fra Sandefjord til Solstad. Det syntes de var veldig stas da. Ellers var det vel lille Audun som fikk mest oppmerksomhet i bursdagen. Det var stas både for store og små, og det var rift om å få holde ham. Audun selv sov for det meste og syntes det var helt greit med så mye oppmerksomhet.

I går spiste jeg rester oppe hos mamma, siden det var mer enn nok mat igjen etter selskapet på lørdag.

I dag startet ferien min, så de neste tre ukene skal jeg bare slappe av, og stå opp akkurat når jeg vil. Har ingen andre spesielle planer. Blir vel til at jeg tar en tur ut til Stavern når det er fint vær, men ellers er planen bare å slappe av her hjemme.

2013-06-15 15.14.06

Kaja, Markus og lille Audun som det var veldig stas å holde både for store og små.