Lørdag, grilling og kubbespill hos Janan…

I dag har det vært sol og blÃ¥ himmel, men som «vanlig» har det blÃ¥st litt og ikke vært supervarmt. Max temperaturen har vært 18.9 grader.

Jeg startet dagen med å ikke være helt i form. Kastet opp flere ganger, og var trøtt og slapp. Men så ble det bedre utover dagen, og ved fire tiden dro jeg på butikken for å handle inn litt til kvelden. Var bedt på grilling hos Janan, og siden jeg ikke har vært i form i det siste, så tenkte jeg at jeg ikke fikk avlyse dette. Og heldigvis var formen grei utover kvelden. Handlet inn litt med prosenter også, siden jeg ikke helt visste hva jeg hadde lyst på, sammen med litt grillmat. Ved seks tiden kjørte jeg opp og hentet Janan på jobben, og så dro vi ned til ham, der Terje, Tommy, Erik og Stappen allerede ventet. De hadde tent grillen og var klar for mat da vi kom.

Jeg bestemte meg for å ikke drikke noe med prosenter, siden jeg ikke hadde vært i form i det siste, så tok bare med cola og et par energi drikker. Terje hadde ordnet grillen, og den var utrolig varm for å si det slik. Kjøttstykkene tok bare en 4-5 minutter før de var ferdige. Det smakte skikkelig godt med grillmaten, og som vanlig hadde jeg kjøpt alt for mye. Men på den andre siden så var det første gang jeg spiste i løpet av dagen, som ikke kom opp igjen, så det gjorde egentlig ikke noe å bli litt for mett.

Marcus kom også, og etter grillingen var det klart for kubbespill. Janan og Terje var klare favoritter, etter tidligere års presentasjoner, men de gikk på en smell etter en match som varte i en og en halv time mot Marcus og Tommy. Erik og jeg prøvde oss så mot Marcus og Tommy, men vi måtte se oss slått vi også. Etter det satt vi bare å pratet frem til jeg kjørte de andre ut på byen ved halv tolv tiden. Siden jeg ikke drakk, så ble jeg ikke med ut, og dro hjem.

Det har uansett vært en veldig hyggelig kveld ute i fin været, med god mat og godt selskap.