Fredag, ukene flyr…

I dag har det vært fint høstvær ute, solen har skint for det meste, men noen skyer. Ellers begynner det å bli kaldere ute, og nå kl 20.24 er det bare 8 grader ute. I dag morges var det is på bilen, så vinteren nærmer seg.

Ja nå er det lenge siden jeg har skrevet, og det er ikke for at det ikke har skjedd noe, men bare det at jeg ikke tar meg tid til å oppdatere bloggen.

Denne uken her har bestått av en blanding mellom jobb og møter i FO Bufetat klubben. Tirsdag og onsdag var jeg nede i Lyngør på Bokhotellet. Der hadde vi et nokså viktig rep.skap i Bufetat klubben. De to viktigste og største temaene var at virksomhets tillitsvalgt var på besøk og fortalte om bl.a omorganisering, forslag til endring av barnevernsloven osv. Det neste viktige temaet var jo FOs føringer på lokale forhandlinger som er nå i oktober.

Når det kommer til lønn har jo de fleste sterke meninger om sin egen gruppe, og diskusjonene gikk. Men vi greide å komme frem til en felles plattform som vi skal prioritere ved forhandlingene. Tror den ivaretar de fleste medlemmenes interesser.

Som da vi var der nede sist var maten nokså god. På tirsdagen fikk vi servert rød fiskesuppe med et supergodt olivenbrød. Og suppa var ganske så god den også. Masse fisk og skalldyr hadde de også brukt.

Til middag fikk vi en kjempe god treretters med bl.a helstekt entrecote til hovedrett, og kjøttet var perfekt rødt etter min smak. Og porsjonene var gode.

Lunchen på onsdagen var litt kjedelig, litt lite krydder i forhold til dagen før. Men det var jo ikke noe usmak.

I går og i dag har jeg jobbet dagvakt og dagene har flydd avgårde. Nå er det fri i helgen, og så er det jobb mandag, møte tirsdag, møte onsdag, fri torsdag og så jobber jeg helgen. Så det er fulle uker, og slik blir det fremover ut hele oktober ser det ut som. Mye fagforenings møter på fridager i tillegg kommer noen møter i forbindelse med lønnsforhandlingene, og så selve forhandlingene i slutten av oktober.